Nieuws & Persberichten

On 17.07.2014

Het juni/juli nummer van “Vakblad Onder Glas” (www.onderglas.nl) publiceert een artikel over het gebruik van Nutrimite in komkommer.

 

On 04.07.2014

BIOBEST uit Westerlo is genomineerd voor de Leeuw van de Export 2014. 95% van de omzet die het bedrijf in 2013 realiseerde is namelijk afkomstig van export, een percentage dat de jury van de Leeuw wist te bekoren.

On 23.06.2014

Biobest Knowledge and Training Center organiseerde een 2-daagse opleiding voor 15 medewerkers van het Nederlandse biologische zaadbedrijf Vitalis. Een opleiding “op maat”, afgestemd op de specifieke noden van de deelnemers.

On 23.06.2014

Biobest heeft samen met zijn distributeur L. Lambrou Agro Ltd., een succesvolle veldtest afgerond bij een komkommerkweker in Paralimni. Deze test toont aan dat geïntegreerde gewasbescherming ook in het moeilijke Oost-Cypriotische klimaat veel potentieel heeft. L. Lambrou Agro Ltd. is er van overtuigd dat dit het startschot vormt voor de ontwikkeling van de geïntegreerde teelt op Cyprus.

On 23.06.2014

Biobest Knowledge and Training Center (BKTC) organiseerde een studiedag voor aardbeitelers in samenwerking met zijn distributeur Ets. Charles Pirlot S.A.. Er werd o.m. aandacht besteed aan hommelbestuiving, geïntegreerde gewasbescherming en de ‘Flying Doctors®’.
 

On 23.06.2014

Napa Valley is een naam als een klok bij wijnliefhebbers. Het is de geboorteplaats van de meest legendarische Californische topwijnen en één van de trekkersregio’s voor de geïntegreerde en biologische wijnbouw. Biobest trekt al verschillende jaren mee aan die kar, samen met onze partner, Jack Neal and Son, een erg bekende dienstverlener voor wijnbouwers.

On 23.06.2014

Veldtesten door het Biobest R&D departement tonen aan dat het inzetten van hommels in de open teelt van aardbeien absoluut de moeite loont. Zowel de vruchtgrootte als het vruchtaantal tonen een sterke stijging.

Blijf op de hoogte
Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief »
Naam:
E-mail:
Beroep:
Indien teler:
Gewas:
Serre:
Adres:
Postcode:
Stad:
Land:
 
Our mobile app
iPhone Android Blackberry
* Niet beschikbaar op oudere toestellen


Biobest steunt Little Hearts

Little Hearts is een Belgischevzw die zich inzet voor Cambodjaanse weeskinderen. Ter plaatse bouwt LittleHearts NGO een nieuw weeshuis dat vanaf de zomer 2013 onderdak zal bieden aan80 weeskinderen. Naast de klassieke opvang van de kinderen is de missie vanLittle Hearts om naast onderdak en voeding ook te zorgen voor een educatiefprogramma waarbij computerlessen, engelse les en een interneverantwoordelijkheidsstructuur ervoor zullen zorgen dat de kinderen zo goedmogelijk klaargestoomd worden voor het latere leven.

Contacteer biobest
Biobest Belgium N.V.
Ilse Velden 18
2260 Westerlo
BE - Belgium
T: +32 14 257 980
F: +32 14 257 982