Nieuws & Persberichten

On 16.12.2014

Biobest continues its worldwide growth. With a broad range of quality products, a rich innovation pipeline and a commitment to tailor-made technical advice, our goal is to offer solutions for all your needs in biological control and pollination.

 

Our new biobestgroup.com website aims to offer growers across the globe a precious source of information.

 

Your needs are different depending on where you are and what you grow. Biobestgroup.com therefore offers registered growers a personalized web-environment. And puts you in touch with an advisor near you !

To benefit from all the functionalities of our new website, visit www.biobestgroup.com, tell us where you are and what language you prefer and register right away.


In just a few days our www.biobest.be will link directly to www.biobestgroup.com.

 

We look forward to welcome you at www.biobestgroup.com!

On 24.10.2014

Het IOBC-congres rond overdekte teelten dat van 14 tot 18 september plaatsvond in Gent, bood een uniek platform waar de onderzoekswereld, de industrie en – last but not least – de tuinders zelf met elkaar in interactie gingen.

On 14.10.2014

De tuinbouwsector streeft ernaar om steeds meer plagen biologisch onder controle te houden. De groeiende vraag naar residuvrije producten ondersteunt deze trend. Telers weten dat het bekomen van een goed evenwicht voor luisbestrijding geen makkelijke taak is. Daarom heeft Biobest van luisbestrijding een prioriteit gemaakt.

On 14.10.2014

Goed nieuws voor Chinese groente- en fruittelers. Weldra kunnen ze hommels voor gewasbestuiving aankopen die in eigen land worden geproduceerd. De hommels zullen worden geproduceerd in de gloednieuwe productiefaciliteit van Biobest in Shouguang in de provincie Shandong. China is ’s wereld grootste tomatenproducent, met ook het grootste areaal beschermde teelt.

On 14.10.2014

Sierteler C.D. Groen uit Kwintsheul (Nederland) startte de voorbije zomer met biologische bestrijding van trips in zijn zomerbloemen. Door nematoden te spuiten over zijn leeuwenbekplanten kon hij de plotse zomerplaag van tripsen met succes stoppen. “Als je netjes de spelregels volgt, werkt dit veel beter dan chemicaliën.”

On 24.09.2014

Nu het volop nazomert bestaat het risico dat de bladluis – en mindere mate ook de kaswittevlieg – zich opnieuw nestelt op gewassen zoals paprika, aubergine en tomaat. Om de plagen in de kiem te smoren, is een kort maar intensief ‘slotoffensief’ aangewezen, bv. met extra inzet van sluipwespen.

On 15.09.2014

Biobest maakte vandaag bekend dat het alle aandelen heeft verworven van The Bug Factory. The Bug Factory is sedert 2003 de exclusieve verdeler van Biobest in West-Canada. Het bedrijf produceerde ook enkele nuttigen die een mooie aanvulling vormden op het eigen gamma van Biobest én bediende ook een aantal klanten in de Verenigde Staten.

Blijf op de hoogte
Schrijf je hier in op onze nieuwsbrief »
Naam:
E-mail:
Beroep:
Indien teler:
Gewas:
Serre:
Adres:
Postcode:
Stad:
Land:
 
Our mobile app
iPhone Android Blackberry
* Niet beschikbaar op oudere toestellen


Biobest steunt Little Hearts

Little Hearts is een Belgischevzw die zich inzet voor Cambodjaanse weeskinderen. Ter plaatse bouwt LittleHearts NGO een nieuw weeshuis dat vanaf de zomer 2013 onderdak zal bieden aan80 weeskinderen. Naast de klassieke opvang van de kinderen is de missie vanLittle Hearts om naast onderdak en voeding ook te zorgen voor een educatiefprogramma waarbij computerlessen, engelse les en een interneverantwoordelijkheidsstructuur ervoor zullen zorgen dat de kinderen zo goedmogelijk klaargestoomd worden voor het latere leven.

Contacteer biobest
Biobest Belgium N.V.
Ilse Velden 18
2260 Westerlo
BE - Belgium
T: +32 14 257 980
F: +32 14 257 982